17-05-05

Season 1; disk 1.

1. Something wicca this way comes.
Weer terug in het prachtige Victoriaanse huis waar zij opgroeiden, ontdekken de drie zussen Prue, Phoebe en Piper dat zij gaven hebben en wicca-heksen zijn. Maar zij zijn zich er nog niet van bewust, dat zij met hun zojuist ontdekte krachten tevens doelwit zijn geworden van kwade krachten.
2. I've got you under my skin.
Phoebe kan een kijkje in de toekomst niet weerstaan. Zij en haar zussen krijgen hun eerste les in hekserij - dodelijke demonen kunnen elke vorm aannemen, zelfs die van een aantrekkelijke mannelijke fotograaf.
3. Thank you for not morphing.
De zusjes zijn erg opgetogen als zij na lange tijd worden herenigd met hun vader Victor Halliwell. Maar tegelijkertijd zijn zij ook achterdochtig over zijn plotselinge bezoek. Zou hun vader een verborgen motief hebben?
4. Dead man dating.
Terwijl Prue probeert onder een verjaardagsfeestje uit te komen, helpt en redt Piper de rusteloze ziel van een geest die door een bendeleider is vermoord. De zusjes redden zijn ziel en leren een waardevolle levensles.
 
1998

15:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 2.

5. Dream sorcerer.
De overwerkte Prue moet de strijd aangaan met een slaapdemon die vermomd is als een knappe man, terwijl Phoebe een toverformule uitspreekt die mannen aantrekt. Haar spreuk blijkt echter te sterk! De zussen kunnen amper ontsnappen aan de hordes aanbidders.
6. The wedding from Hell.
Een boosaardig aanstaande bruid die alleen maar voor meer demonische nakomelingen wil zorgen, neemt het tijdens haar duivelse huwelijksfeest op tegen de zusjes Halliwell. Prue ontdekt echter een mysterieus mes en gooit hiermee roet in het eten.
7. The fourth sister.
Aviva, een gekwelde tiener, raakt bevriend met Phoebe en hoopt hiermee te worden opgenomen in het heksengenootschap van de zusjes Halliwell. Maar Aviva heeft een verborgen agenda. Ze wil de krachten van de zusjes stelen.
8. The truth is out there and it hurts.
De zusjes komen in het 'Book of Shadows' een waarheidsspreuk tegen. Na het uitspreken van de betovering belanden zij in de benarde positie om gedurende 24 uur de waarheid te spreken en te horen.
 
1998

15:34 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 3.

9. The witch is back.
Prue wordt aangevallen door een machtige, 300-jarige heksenmeester die razend is over het feit, dat hij door één van de voorouders van de zusjes Halliwell in een medaillon was opgesloten. De wraakzuchtige tovenaar kan de krachten van anderen kopiëren en de drie zusjes moeten hem tegenhouden.
 
1998
 
10. Wicca envy.
Prue's sluwe baas en heimelijke heksenmeester Rex beschuldigt Prue er valselijk van een kostbare diadeem te hebben gestolen, waardoor zij in de gevangenis belandt. De zusjes smeden een ontsnappingsplan om de doortrapte Rex op heterdaad te betrappen.
11. Feats of clay.
Phoebe's ex-vriend Clay komt de stad binnenvallen om zich met haar te verzoenen, maar zoals altijd zit er een addertje onder het gras. Deze keer heeft Clay een dodelijke vloek in een gestolen Egyptische urn bij zich.
12. The wendigo.
Wanneer Piper wordt aangevallen door een afgrijselijk bovennatuurlijk wezen, ondergaat zij een vreemde transformatie: ze krijgt dezelfde eigenschappen als haar belager. Prue en Phoebe moeten het beest verslaan om hun zus te redden. Maar hoe weten zij zeker dat het beest en niet Piper in het nachtelijke bos voor hen staat?
 
1999

15:21 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-05-05

Season 1; disk 4.

13. From fear to eternity.
Om de 1300 jaar komt een unieke demon naar de aarde die leeft van de angsten van heksen. Dit keer heeft hij zijn zinnen gezet op de zusjes Halliwell, die vlak voordat zij hun eigen afschuwelijke dood in de ogen zien, door hun Wicca-voorouders worden geholpen.
14. Secrets and guys.
Prue ontvangt cryptische hulpkreten van een ontvoerde jongen met speciale krachten. Tijdens haar zoektocht naar de jongen ontdekt zij de ware identiteit van Leo, de vriend van Piper.
15. Is there a Woogy in the house?
Phoebe's angst voor de "Woogyman" die in de kelder woont, is een onophoudelijke bron van vermaak voor haar twee zussen. Totdat een heftige aardbeving een sluimerende schaduwdemon wakker maakt die ervoor zorgt dat Phoebe zich tegen haar zusjes keert.
16. Which Prue is it anyway?
In een poging om Phoebe te beschermen, spreekt Prue een spreuk uit die haar krachten moet versterken. Vreemd genoeg verschijnen door de spreuk meerdere Prue's.
 
1999

23:54 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-05-05

Season 1; disk 5.

17. That 70's episode.
De zusjes Halliwell moeten zichzelf halverwege de jaren '70 terug toveren om zichzelf te beschermen tegen een heksenmeester die ongevoelig is voor hun krachten.
18. When bad warlocks turn good.
Wanneer Phoebe probeert haar zus Piper te koppelen, komen zij in bizarre situaties terecht. Prue ontmoet een jonge man die vecht tegen zijn lot om te worden bezeten door het kwaad.
19. Out of sight.
De zusjes belanden in een gevaarlijke situatie als zij een jongen proberen te redden die door een Grimlock is ontvoerd. Prue's geheim wordt onthuld wanneer een journalist getuige is van haar magische krachten.
20. The power of two.
De kwade geest van een seriemoordenaar ontsnapt van het eiland Alcatraz op zoek naar wraak. Phoebe en Prue hebben de taak deze kwade geest tegen te houden, zodat hij niet nog een moord begaat. Zij moeten de klus zonder Piper zien te klaren.
 
1999

22:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 6.

21. Love hurts.
Leo keert terug naar San Francisco om de zusjes Halliwell te vragen een onschuldige vrouw te beschermen die door een demonische aanbidder wordt achtervolgd. Piper ontdekt eindelijk dat haar vriend Leo een "White Lighter" (beschermengel van een heks) is. Om die reden moet Piper afscheid nemen van haar geliefde.
22. Déjà vu all over again.
In een gevecht om leven en dood gaan de zusjes Halliwell de strijd aan met de tijdtovenaar Tempus Fugit (gastrol voor David Carradine), die een verschrikkelijke tijdlus heeft gecreëerd. Het wordt een race tegen de klok als de zusjes proberen aan hun steeds terugkerende noodlot te ontsnappen.
 
1999

20:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |