17-05-05

Season 1; disk 3.

9. The witch is back.
Prue wordt aangevallen door een machtige, 300-jarige heksenmeester die razend is over het feit, dat hij door één van de voorouders van de zusjes Halliwell in een medaillon was opgesloten. De wraakzuchtige tovenaar kan de krachten van anderen kopiëren en de drie zusjes moeten hem tegenhouden.
 
1998
 
10. Wicca envy.
Prue's sluwe baas en heimelijke heksenmeester Rex beschuldigt Prue er valselijk van een kostbare diadeem te hebben gestolen, waardoor zij in de gevangenis belandt. De zusjes smeden een ontsnappingsplan om de doortrapte Rex op heterdaad te betrappen.
11. Feats of clay.
Phoebe's ex-vriend Clay komt de stad binnenvallen om zich met haar te verzoenen, maar zoals altijd zit er een addertje onder het gras. Deze keer heeft Clay een dodelijke vloek in een gestolen Egyptische urn bij zich.
12. The wendigo.
Wanneer Piper wordt aangevallen door een afgrijselijk bovennatuurlijk wezen, ondergaat zij een vreemde transformatie: ze krijgt dezelfde eigenschappen als haar belager. Prue en Phoebe moeten het beest verslaan om hun zus te redden. Maar hoe weten zij zeker dat het beest en niet Piper in het nachtelijke bos voor hen staat?
 
1999

15:21 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.